Irfa that is happy

Nov 21, 2016


Tadi aku duk skroll gambar2 dalam handphone, terjumpa gambar ni. Sebelum erase kita mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka dan gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Jeff dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Mary john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).